LG THERMA V HU051MR.U4/HN0916M.N 5 kW

LG THERMA V HU051MR.U4/HN0916M.N 5 kW

Tag:

Cena za gotovinsko plaćanje:

4.400 

Cena za plaćanje karticom/na rate:

Za dodatne informacije pozovite: +381641301038

LG THERMA V HU051MR.U4/HN0916M.N 5 kW

Kategorije , , Tag

Opis

THERMA V R32 Split je sistem za grejanje koji obezbeđuje pouzdano i snažno grejanje unutrašnjih prostora, čak i pri ekstremno niskim temperaturama, kao što je -25 °C. Ovaj sistem takođe pruža maksimalnu izlaznu temperaturu vode od impresivnih 65 °C. Ključna komponenta ovog sistema je revolucionarni R1 kompresor koji donosi poboljšano nagibno kretanje spirale, značajno povećavajući efikasnost i pouzdanost. Takođe, opseg rada kompresora je proširen, omogućavajući im da funkcionišu u opsegu od 10 Hz do 135 Hz.

Ovaj uređaj koristi ekološki održivo rashladno sredstvo R32, sa potencijalom globalnog zagrevanja od 675, što je za 70% manje nego kod R410A. S obzirom na upotrebu R32 rashladnog sredstva, THERMA V R32 Split postaje izuzetno energetski efikasan i okolišno prihvatljivo rešenje za grejanje.

Pored toga, sistem nudi intuitivni korisnički interfejs za brzo i jednostavno upravljanje dodirom ekrana. Korisnici mogu prilagoditi vremenski raspored rada sistema prema svom načinu života, a prateći dnevnu ili mesečnu potrošnju energije, mogu efikasno upravljati svojom potrošnjom. Aplikacija LG SmartThinQ™ omogućava korisnicima daljinsko upravljanje sistemom grejanja iz bilo kog mesta i u bilo koje vreme (*Zahteva LG Wi-Fi Modem).

THERMA V R32 Split se može jednostavno i fleksibilno instalirati u različitim tipovima kuća. Integrisane komponente za vodu u unutrašnjoj jedinici pojednostavljuju proces instalacije. Osim toga, omogućena je upotreba produžene cevi za rashladno sredstvo do 50 metara, pružajući fleksibilnost u postavljanju sistema u tri različita pravca (napred, bočno i nazad). Instalateri mogu brzo i jednostavno konfigurisati sistem koristeći LG THERMA V konfigurator iz svoje kancelarije i sačuvati podatke na memorijskoj kartici. Na licu mesta, instalateri mogu aktivirati podatke o konfiguraciji ubacivanjem memorijske kartice u zadnju stranu daljinskog upravljača, čime omogućavaju do 50 poslednjih podešavanja za brzo otkrivanje problema i rešavanje grešaka na osnovu podataka iz istorije.

Zakažite uslugu našeg servisa online!