Servis klima uredjaja

VREME JE ZA REDOVAN SERVIS KLIME

Vaša klima uređaj je ključan za održavanje ugodne i zdrave unutrašnje klime. Redovno servisiranje klima uređaja je neophodno kako biste osigurali njegovu optimalnu performansu i produžili njegov vek trajanja.

SERVIS KLIMA UREĐAJA
3000 DINARA

IZLAZAK NA TEREN U

NAJKRAĆEM ROKU!

Očistite vazduh koji udišete

 Pravilan servis klima uređaja uključuje detaljno čišćenje filtera i ostalih komponenti koje utiču na kvalitet vazduha. Uklanjanje prašine, alergena i drugih štetnih materija iz sistema klimatizacije poboljšava kvalitet vazduha u vašem domu ili radnom prostoru, čineći ga zdravijim i prijatnijim za boravak.

Produžite životni vek vašeg klima uređaja

Redovno servisiranje pomaže u održavanju efikasnosti i performansi vašeg klima uređaja, što doprinosi produženju njegovog životnog veka. Naš stručni tim će pažljivo pregledati, očistiti i održavati vašu klimu, identifikovati i rešavati potencijalne probleme pre nego što prouzrokuju ozbiljniju štetu

Poboljšajte energetsku efikasnost

Servisiranje klima uređaja pomaže u očuvanju energetske efikasnosti. Redovno čišćenje i podešavanje sistema obezbeđuje optimalan rad klima uređaja, smanjujući potrošnju električne energije. 

NAŠI RADOVI

UZ SVAKU KUPLJENJU KLIMU KOD NAS
UGRADNJA JE GRATIS!

Ukoliko se još uvek niste odlučili za klimu, pogledajte ponudu našu ponudu i uštedite. Cene su iste kao i u ostalim radnjama (slobodno nas pozovite da proverite) ali zato dobijate BESPLATNU ugradnju. 

SVE KLIME IMAJU 8 GODINA GARANCIJE UZ REDOVAN SERVIS!

DOSTUPNI SMO ZA VAS
SVAKOG DANA
OD 7h DO 22h

Zakažite uslugu našeg servisa online!