Inverter klime

BRENDOVI I BTU

TIPOVI KLIMA

Sortiraj prema ceni

UZ SVAKU KUPLJENJU KLIMU
UGRADNJA JE GRATIS!

Inverter klime su veoma efikasan i isplativ način zagrevanja vašeg doma. Zato je naša preporuka da baš one budu vaš izbor za grejanje. Dizajnirane su tako da štede energiju, tihe su u radu, proizvode manje zagadjenosti. I veoma važno je što obezbedjuju preciznu kontrolu temperaturu u vašem domu. Sa temperaturnim opsegom od -15 stepeni celzijusa, mogu da rade i po najtežim zimskim vremenskim uslovima.

U nastavku pročitajte zašto su inverter klime savršeno rešenje za potrebe grejanja vašeg doma.

Preko 150 modela klima uređaja se nalazi u ponudi.
Cene su iste kao u ostalim radnjama (slobodno nas pozovite da proverite) + BESPLATNA ugradnja. 

Prikaz 1–12 od 175 rezultata

Kako rade inverter klime?

Inverter klime koriste tehnologiju invertera za rad svojih kompresora pri promenljivim brzinama, omogućavajući im da prilagode izlaznu snagu prema potrebama za grejanjem vašeg doma. To znači da kada spoljne temperature značajno padnu, ovi sistemi će automatski povećati izlaznu snagu i održavati vaš dom toplim bez trošenja previše energije. Povrh ovoga, oni takođe imaju prekidač za uključivanje/isključivanje koji vam omogućava da isključite grejač kada nije potreban, obezbeđujući maksimalnu energetsku efikasnost.

Prednosti u odnosu na drugi tip grejnog tela 

Inverter klime nude nekoliko prednosti u odnosu na tradicionalne neinverterske grejače. Kao prvo, troše manje električne energije od modela bez invertera. I to zbog rada sa promenljivom brzinom i prekidača za uključivanje/isključivanje. Pored toga, imaju duži vek trajanja i zahtevaju manje održavanja zbog svog efikasnog dizajna. Konačno, oni su praktično nečujni kada rade u poređenju sa starijim modelima koji imaju tendenciju da budu prilično bučni tokom rada.

Inverter klime predstavljaju odlično rešenje za one koji traže efikasan i isplativ način zagrevanja svojih domova u hladnim vremenskim uslovima. Sa funkcijama kao što su podesivi izlazi snage, prekidač za uključivanje/isključivanje za režim uštede energije i prijatna tišina tokom rada, oni su odličan izbor kada dođe vreme za zamenu postojećeg grejnog tela ili ugradnju novog u vaš dom ili poslovni prostor. 

Zato ne čekajte više, napravite pravi potez i investirajte u inverter klimu već danas!

Zakažite uslugu našeg servisa online!