LG THERMA V HU143.U33/HN1636.NK5 14 kW

LG THERMA V HU143.U33/HN1636.NK5 14 kW

Tag:

Cena za gotovinsko plaćanje:

6.000 

Cena za plaćanje karticom/na rate:

Za dodatne informacije pozovite: +381641301038

LG THERMA V HU143.U33/HN1636.NK5 14 kW

Kategorije , , Tag

Opis

THERMA V R32 Split je izuzetno efikasan sistem za grejanje, koji pruža pouzdano i snažno grejanje čak i pri ekstremno niskim temperaturama, spuštajući se do -25°C i omogućava izlaznu temperaturu vode od 65°C. Opremljen je naprednim R1 kompresorom sa poboljšanim nagibnim kretanjem spirale, što povećava ukupnu efikasnost i pouzdanost. Takođe, radni opseg kompresora je proširen, omogućavajući im rad u opsegu od 10 Hz do 135 Hz.

Ovaj uređaj koristi ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo R32, čija je potencijalna štetnost za globalno zagrevanje 70% manja u poređenju sa R410A. Zahvaljujući ovom rashladnom sredstvu, THERMA V R32 Split postaje izuzetno energetski efikasan i ekološki prihvatljivo rešenje za grejanje.

Korisnici mogu lako upravljati sistemom putem intuitivnog korisničkog interfejsa, definisati vremenski raspored rada prema svojim potrebama i pratiti potrošnju energije na dnevnom i mesečnom nivou za efikasnije upravljanje energijom. Aplikacija LG SmartThinQ™ omogućava daljinsko upravljanje sistemom grejanja s bilo kog mesta, pružajući maksimalnu udobnost (*uz LG Wi-Fi Modem).

THERMA V R32 Split je jednostavan za instalaciju u različitim tipovima kuća, sa integriranim komponentama za vodu u unutrašnjoj jedinici koje olakšavaju i skraćuju proces instalacije. Produžena cev za rashladno sredstvo može doseći do 50 metara, i cevi se mogu povezati u tri različita pravca (napred, bočno i nazad). Instalateri mogu obaviti podešavanja i sačuvati ih na memorijskoj kartici uz pomoć LG THERMA V konfiguratora iz svoje kancelarije, a zatim lako preneti te podatke na uređaj na mestu instalacije. Daljinski upravljač čuva do 50 prethodnih postavki, što olakšava identifikaciju problema i brzo rešavanje grešaka na osnovu istorijskih podataka.

Zakažite uslugu našeg servisa online!