GREE TOPLOTNA PUMPA COMFORT VERSATI III 10 KW, 220V MONOBLOK

GREE TOPLOTNA PUMPA COMFORT VERSATI III 10 KW, 220V MONOBLOK

Tag:

Cena za gotovinsko plaćanje:

4.930 

Cena za plaćanje karticom/na rate:

Za dodatne informacije pozovite: +381641301038

GREE TOPLOTNA PUMPA COMFORT VERSATI III 10 KW, 220V MONOBLOK

Kategorije , , Tag

Opis

Versati III Monoblock sistem pojednostavljuje proces instalacije jer se sastoji samo od jedne spoljne jedinice. Ovaj sistem može biti povezan sa podnim grejanjem, radijatorima, ventilator konvektorima (fan coil), a takođe ima mogućnost zagrevanja tople potrošne vode (TPV) kroz dodavanje rezervoara za vodu.

Ova toplotna pumpa je idealna opcija za kuće ili stanove, pružajući jednostavnost i pouzdanost. Sastoji se od jedne jedinice koja integriše toplotnu pumpu i hidraulični komplet. Ukoliko je potrebno, bafer ili rezervoar za vodu se instalira nezavisno.

Versati III uključuje invertersku cirkulacionu pumpu, pločasti izmenjivač toplote, GREE patentirani dvostepeni kompresor i DC Inverterski motor za ventilator. Ovi komponenti omogućavaju precizno proizvodnju toplote i postepeno povećavanje temperature izlazne vode, čime se čuva energija na nižim temperaturama i postižu uštede.

DODATNE FUNKCIJE:

• Dvostruki senzor za merenje temperature za preciznu kontrolu.

• Interfejs za daljinsko upravljanje omogućava upravljanje jedinicom putem Modbus protokola i integraciju u BMS sistem (Building Management System).

• Režimi rada uključuju opcije za van kuće, automatski režim, tih rad i podno grejanje.

Ova toplotna pumpa ima visok energetski razred A+++.

Zakažite uslugu našeg servisa online!