HISENSE HI-AQUA SMART 14 kW

HISENSE HI-AQUA SMART 14 kW

Tag:

Cena za gotovinsko plaćanje:

5.500 

Cena za plaćanje karticom/na rate:

Za dodatne informacije pozovite: +381641301038

HISENSE HI-AQUA SMART 14 kW

Opis

Hisense vazdušna-voda toplotna pumpa koristi slobodnu energiju iz okolnog vazduha i uz minimalnu upotrebu električne energije pretvara je u toplotnu energiju za grejanje. Hi Aqua Smart serija toplotnih pumpi pruža izvanredne performanse, visoku energetsku efikasnost, smanjuje emisiju CO₂ i može se lako integrisati u postojeće ili nove sisteme grejanja. Ova visoko efikasna toplotna pumpa smanjuje ukupnu potrošnju energije u zgradi i može se kombinovati sa tradicionalnim izvorima toplote kao što su gasni kotlovi.

Hisense je implementirao spiralni kompresor koji koristi paru za postizanje veće kompresije, ravnomernu isporuku ulja i smanjenje buke. Injekcija pare omogućava efikasnije povećanje kapaciteta grejanja rashladnog gasa.

Korišćenje toplotnih pumpi značajno smanjuje emisiju CO₂ u poređenju sa drugim metodama grejanja kao što su električno grejanje, gas, ugalj ili solarna energija. Sistemi toplotnih pumpi su znatno efikasniji i pružaju vidljive godišnje uštede.

Serija toplotnih pumpi Hi-Aqua Smart je opremljena visoko efikasnom DC inverterskom vodenom pumpom koja minimizira potrošnju energije tokom rada. Ova pumpa omogućava bolju kontrolu kapaciteta i ima veću prilagodljivost u poređenju sa AC vodenom pumpom.

Spoljašnja jedinica Hi-Aqua Smart od 14kW održava svoj nominalni kapacitet čak i pri temperaturama nižim od -15°C, bez potrebe za električnim grejačem. Spoljašnja jedinica od 16kW može zadržati nominalni kapacitet pri temperaturama nižim od -10°C.

Ove toplotne pumpe imaju fleksibilnost da se integrišu sa postojećim bojlerima ili solarnim panelima, čineći ih idealnim za nadogradnju u starim zgradama sa tradicionalnim bojlerima ili kao dodatno rešenje za toplu vodu u postojećim sistemima.

KLJUČNE KARAKTERISTIKE:

  • Senzor temperature
  • Sigurnosni termostat
  • Regulator
  • Električni grejač
  • Pumpa za vodu

Zakažite uslugu našeg servisa online!