LG THERMA V HM163MR.U34 16 kW

LG THERMA V HM163MR.U34 16 kW

Tag:

Cena za gotovinsko plaćanje:

5.250 

Cena za plaćanje karticom/na rate:

Za dodatne informacije pozovite: +381641301038

LG THERMA V HM163MR.U34 16 kW

Kategorije , , Tag

Opis

LG Therma V Monobloc je jednostavan za upotrebu i održavanje. Zahvaljujući svojoj naprednoj tehnologiji, ovaj sistem se ističe svojim izvanrednim kapacitetom grejanja, niskom emisijom CO2 i nižom potrošnjom energije u poređenju s drugim grejnim sistemima, što donosi značajno veći povraćaj investicije.

Ovaj “sve-u-jednom” sistem za grejanje koristi inovativno rashladno sredstvo R32 kako bi pružio najveću efikasnost grejanja. Toplota koju generiše spoljna jedinica putem razmene toplote sa spoljnim vazduhom prenosi se do rezervoara za toplu vodu u domaćinstvu kako bi omogućila grejanje i snabdevanje toplom vodom.

THERMA V R32 Monobloc obezbeđuje pouzdano i snažno grejanje unutrašnjih prostora, čak i pri ekstremno niskim temperaturama, kao što su -25 °C. Štaviše, ovaj sistem može obezbediti izlaznu temperaturu vode od impresivnih 65 °C.

Opremljen revolucionarnim spiralnim („scroll“) kompresorom, THERMA V R32 Monobloc se odlikuje unapređenim nagibnim kretanjem spirale, što značajno povećava ukupni stepen efikasnosti i pouzdanosti. Osim toga, opseg rada kompresora je proširen, omogućavajući im da rade u opsegu od 10 Hz do 135 Hz.

Kroz aplikaciju LG SmartThinQ™, korisnicima je omogućeno jednostavno upravljanje sistemom grejanja iz udobnosti njihovih domova, pružajući im maksimalan komfor putem daljinskog pristupa sistemu za grejanje.

Zakažite uslugu našeg servisa online!