Mitsubishi MSZ AP35VG

Mitsubishi MSZ AP35VG

Cena za gotovinsko plaćanje:

1.050 

Cena za plaćanje karticom/na rate:

1080€

Za dodatne informacije pozovite: +381641301038

Mitsubishi MSZ AP35VG

Opis

Cena uređaja sa montažom

Opis uređaja 

Klima uređaj Mitsubishi Electric MSZ-AP idealno je rešenje za bilo koju vrstu primene: stambenu, kancelarijsku ili u malim komercijalnim prostorima.

Izuzetno kompaktne dimenzije, sa dvodimenzionalnim nivoima sa 6 različitih snaga.

Čiste i jednostavne linije klima uređaja kombinuju se sa daljinskim upravljačima sa ergonomskim i minimalističkim linijama.

Pozadinsko osvetljenje omogućava lako gledanje čak i noću.

Integrisani MELCloud Serija MSZ-AP (u verziji VGK) izvorno nudi Mitsubishi Electric-ov MELCloud vi-fi kontroler. Samo dodirom ili vašim glasom za upravljanje i programiranje vašeg klima uređaja. Kompatibilni sa pametnim telefonima (iOS i Android), tabletima, računarima i integrisani.

Noćni režim – Aktiviranjem funkcije Night Mode sa daljinskog upravljača, moguće je podesiti klima uređaj za noćni rad: Smanjenje osvetljenosti LED-a – deaktiviranje zvuka „Beep“ – 3dB smanjenje emisije zvuka sa spoljne jedinice. Za veličine 25/35 emisija zvuka unutrašnje jedinice iznosi samo 19 dB, radeći na minimalnoj brzini, obezbeđujući maksimalan zvučni komfor u sobi.

Napredna filtracija – Zahvaljujući filteru za pročišćavanje vazduha koji se nalazi u unutrašnjoj jedinici, novi model MSZ-AP garantuje uklanjanje prašine i neprijatnih mirisa. Pored toga, za veličine 25-50 može se obezbediti opcionalni pročiščivač vazduha sa srebrnim jonima koji hvata bakterije, polen i druge alergene.

Distribucija vazduha – Zahvaljujući prisustvu motorizovanih žaluzina, moguće je usmeriti protok vazduha kako bi se postigao maksimalan komfor u okruženju u bilo kom režimu rada (veličine 25-50).

Klasa energetske efikasnosti A +++

Godišnja potrošnja energije 1 kVh / godišnje 101

Protok vazduha Hlađenje m3 / min 4.9-5.9-7.1-8.7-11.4

Protok vazduha Grejanje m3 / min 4,9-5,9-7,3-8,9-12,9

Zvučni pritisak min / mak dB (A) 47/48

Nominalna snaga zvuka dB (A) 59

Hlađenje ° C – 10 ~ +46

Grejanje ° C -15 ~ +24

Zakažite uslugu našeg servisa online!