MITSUBISHI Zubadan+Hydrobox 14 kW

MITSUBISHI Zubadan+Hydrobox 14 kW

Tag:

Cena za gotovinsko plaćanje:

8.300 

Cena za plaćanje karticom/na rate:

Za dodatne informacije pozovite: +381641301038

MITSUBISHI Zubadan+Hydrobox 14 kW

Opis

Mitsubishi Electric Japan ZUBADAN vazduh-voda toplotna pumpa predstavlja inovativnu generaciju toplotnih pumpi. Ova pumpa je optimizovana za visoko efikasno grejanje, čak i pri ekstremno niskim spoljnim temperaturama.

Jedinstvena “flash injection” tehnologija omogućava snažno grejanje čak i u najhladnijim klimatskim uslovima. Zahvaljujući naprednim kompresorima, održava svoj kapacitet grejanja do spoljne temperature vazduha od -15°C, a režim rada se proširuje sve do impresivnih -28°C.

Ova spoljašnja jedinica može se kombinovati sa hidro jedinicom ili cilindričnom jedinicom sa integrisanim bojlerom za toplu sanitarnu vodu. To omogućava ekonomično rešenje za objekte sa postojećim sistemima grejanja bez potrebe za velikim prepravkama.

Modeli ove serije imaju širok kapacitet od 8 do 23kW u split varijantama, što ih čini prilagodljivim kako za manje stambene jedinice tako i za veće strukture. Hidro box može biti konfigurisan samo za grejanje ili u režimu grijanja i hlađenja, a toplotna pumpa je idealna za sisteme podnog/zidnog grejanja, fan coil uređaje i čak radijatorsko grejanje. Maksimalna izlazna temperatura vode u režimu grejanja od 60°C zadržava se čak do spoljne temperature od -3°C.

“Flash injection” tehnologija je ključ za visoke performanse u ekstremno niskim temperaturama. Ovaj inovativni proces optimizuje razmenu toplote i obezbeđuje efikasan rad čak i pri najnižim spoljnim temperaturama.

Nova generacija serije ZUBADAN donosi poboljšani izmenjivač toplote i kompresor, obezbeđujući efikasniju razmenu toplote i bolju kompresiju. FTC5 kontrola dolazi sa nizom korisnih funkcija, a dizajn sa pozadinskim osvetljenjem i velikim ekranom omogućava lako očitavanje čak i u mraku.

Ključne karakteristike uključuju kontrolu dve zone (grejanje i hlađenje), blokadu kotla, isušivanje kod podnog grejanja, nedeljni tajmer, opciju “Na odmoru”, prevenciju legionela, očitavanje grešaka, mogućnost kaskadnog vođenja do 6 jedinica i bežični daljinski kontroler kao opciju. Osim toga, postoje i funkcije upravljanja potrošnjom energije i auto adapt funkcija za pametno upravljanje energijom, te mogućnost povezivanja na Smart Grid.

Zakažite uslugu našeg servisa online!